Kom en Beleef Groene Dagen

Wij bieden een actief, bruisend en origineel programma met spectaculaire demonstraties op ons centraal gelegen demoplein. Of bezoek onze warenmarkt, de ateliertent of 1 van onze andere deelnemers. Vermaak voor het hele gezin van jong tot oud. Kijk, luister, doe mee en beleef.....

Werkgroep Diana organiseert op 24 juni een bijeenkomst met een interessant programma in de orangerie van Landgoed Middachten.
Iedereen is welkom!
 
Programma
13.00 uur zaal open / inloop
13.30 uur welkom door Tula Stapert, voorzitter werkgroep Diana
13.40 uur lezing Roelof Hemmen ‘Jagen, …. gewoon doen’
14.00 uur drankje
14.15 uur modeshow van Girls with Guns
14.50 uur afsluiting
15.00 uur gepland einde programma
 
Aanmelden kan via de facebook pagina, per email aan werkgroepdiana@gmail.com of tijdens de Groene Dagen bij Werkgroep Diana in de stand van de Jagersvereniging.
Sinds mensenheugenis word er al creatief gewerkt met hout Anton Klijnsmit is kettingzaagkunstenaar; uit de boom word letterlijk het sculptuur gehaald. Het zat er al, is er in gegroeid en Anton haalt het eruit: een blijvende, tastbare ode aan de boom. Natuurlijk is Anton ook aanwezig op Groene Dagen.
Jacht en Outdoor zal op Groene Dagen een lichtdichte tunnel van 50 meter lang bouwen voor het testen van nachtzicht en warmte apparatuur. 
Er is veel vraag naar nachtzicht en warmte beeld technologie en de prijzen, en daarmee kwaliteiten, variëren enorm. 
Wanneer je op zoek gaat naar geschikte apparatuur is het lastig een realistisch beeld te krijgen van wat je in je handen hebt en al helemaal om dat te vergelijken met een ander merk.
Jacht en Outdoor heeft een breed scala aan verschillende modellen en merken. Ze geven hier als het donker is, buiten demonstraties mee maar tijdens de beurs is dat natuurlijk lastig. Daarom proberen ze dit zo goed mogelijk te evenaren door een “lichtdichte” tunnel te maken om toch een realistisch beeld te krijgen en een redelijke vergelijking
Ook voor de kleine avonturiers is er genoeg te beleven.
Een greep uit het kidsprogramma: Boomklimmen bij Helicon, Kinderworking test op het demo plein, tekenen bij de Jagersvereniging, een dierenquiz en ook een luchtkussen mag niet ontbreken.
Kom jij ook?.
 
Kunstliefhebbers halen hun hart op in de grote ateliertent. Hierin staan diverse toonaangevende natuurkunstenaars zoals Pieternel Elsen, Jan Wessels en Tom Nederhoff.
 
Daarnaast diverse bezienswaardigheden zoals Loods 7, gespecialiceerd in huiden, vachten en schedels en Vereniging het Edelhert die indrukwekkende geweien meeneemt. 
Vangjacht is het vangen van schadelijk wild met bijvoorbeeld een vangkooi. Tijdens Groene Dagen zie je de laatste trends op het gebied van vangmaterialen.
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg